Voor iedere hond wat lekkers!

Pensstaafjes beschikt over een ruim assortiment, voor zowel kleine als grote honden rassen! Geef een trainer om ze te belonen, of geef een kauwsnack om het gebit te verzorgen of om ze lekker bezig te houden! Bij ons bent u op het juiste adres met 100% natuurlijke honden snacks. Heeft u vragen? neem gerust contact met ons op! We onderscheiden ons door uitstekende service te bieden. Onze medewerkers zijn dol op huisdieren en zitten dagelijks voor je klaar om je van de beste tips en adviezen te voorzien.

Verantwoord snacken

Dat doe je met onze gedroogde honden snacks. Naast dat honden er dol op zijn is het ook super gezond en 100 % natuurlijk. Bevat dus geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen. Langdurig houdbaar zonder conserveringsmiddelen.


Tandplak en Tandsteen

Dit probleem wilt u het liefst voorkomen bij u viervoeter, dit kan ook met behulp van goede kauw kluiven. Doordat de hond gaat kauwen op de snacks schraapt het bot tegen de tanden aan en verwijderd de tandplak. Denk hierbij aan de volgende snacks:
Dental chips, gevlochten kauwkluif en de kauwringen ect.

Ons favoriet!

Zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht, en het verhoogt de vertering. Geeft de weerstand een boost & goed voor hart en bloedvaten.

Onze hypoallergene favoriet!

Paardenkophuid, is een gezonde manier om zelfs honden met een allergie te verwennen! Maar ook de paardenlong, lamspens, vegan strips staan ook hoog op het lijstje.

🐾 Voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis!
🐾 Gratis verzending vanaf 35,-
🐾 Ruim assortiment
🐾 Snel & veilig betalen

POPULAIRE PRODUCTEN